Zeytinburnu Bilgisayar Servisi bölgesinde firmamız 2003 senesinden bu bugüne Bilgisayar servisi olarak en kaliteli ve en iyi hizmeti vermektedir.

Zeytinburnu Bilgisayar Servisi

Zeytinburnu Bilgisayar Servisi

Zeytinburnu Bilgisayar Servisi

Zeytinburnu bölgesinde bulunan ev ve işyerlerinden gelen çağrılarda ağırlıklı olarak lisanslama talepleri yer almaktadır. Sizler de microsoft lisanslama yaptırmak veya envanter çalışması istiyorsanız diğer web sayfamızı inceleyebilirsiniz. www.openlisanslama.com

Bilgisayar servisi olarak verdiğimiz kurumsal hizmetlerden bazıları ;

Kaspersky Lisans Satış,Kurulum ve Destek. ( Kaspersky yazılımının gerek bireysel, gerekse kurumsal lisanslarının satışı, uzaktan veya yerinizden kurulumu ve sonrasındaki desteğini kapsar )
Adobe Partnerliği, ( Adobe ürünlerinin lisans temini, kurulumu ve desteğini kapsar )
Eta ve Akınsoft Partnerliklerimiz bulunmaktadır. ( Muhasebe paket programların satış ve kurulumlarını kapsar )

Firmanız için Parça Bağımsız Bakım Anlaşması hizmetimiz de siz değerli müşterilerimizin takdirini toplamaktadır. Yerinizde alacağınız bu hizmetimiz kapsamında, Bir yıl boyunca sabit bir ücret karşılığında hizmet almakla birlikte, bakım anlaşmalarının en değerli yanı bilgisayarlarınızda, ağ yapınızda ve çevre birimlerinizde sorun çıkmadan, sabit bakımlar sırasında belirlenen sorunların anında çözülmesidir. Bu da zaman kaybınızın ve dolayısıyla para kaybetmenizin önüne geçmektedir. Bakım anlaşması kapsamında her ay rutin olarak bilgisayarlarınızın bakımı, temizliği ve yedeklenmesi yapılmaktadır. Bunun haricinde istediğiniz zaman ( sorun yaşadığınız ) bizleri arayabilir ve uzak bağlantı yöntemi ile çözülebilecek sorunlarınıza anında hizmet alabilirsiniz. Uzak bağlantı ile çözülemeyecek (genellikle ağ sorunları) problemlerde ise teknik servis personelimiz genellikle aynı gün içerisinde ofisinizde sizleri ziyaret edip ilgili problemlerin çözümünü sunacaktır.

Marka bağımsız olarak tüm bilgisayar ve notebook arızalarınızda, network (ağ) sorunlarınızda, web sayfası tasarım ihtiyaçlarınızda, alan adı (domain) ve hosting ( kurumsal mail adreslerinizi ve web sayfanızı barındıracağınız alan ) ihtiyaçlarınızda ve benzeri bir çok bilişim soru ve sorununuz için bizlere ulaşabilirsiniz.

Kurumsal mail adresi almak istiyorsanız bir telefonla bizden bu hizmeti satın alabilirsiniz. Bunun için öncelikle istemiş olduğunuz alan adının sorgulamasını yapıp boşta ise sizin adınıza alım işlemini gerçekleştiriyoruz. Sonrasında ise bu alan adına ait bir hosting paketi açıp istemiş olduğunuz mail adreslerini oluşturuyoruz. Bütün bu işlemler (alan adınız boş ise) takribi 15 dakika içerisinde tamamlanabiliyor.

Zeytinburnu Bilgisayar Servisi olarak tüm bilgisayar arızalarınıza marka bağımsız yerinizde hizmet vermekle birlikte Bilgisayar servisi olarak öncelikli ilkemiz müşterilerimize kaliteli hizmeti en iyi şekilde sunmaktır.

Bize ulaşabileceğiniz numaralar:

0212 599 39 49 – 0212 601 06 76
E-Mail: info@boranet.com.tr

Zeytinburnu Bilgisayar Servisi

Zeytinburnu Bilgisayar Servisi

Zeytinbunu Tarihçesi

Roma döneminde Bizantion’u Hebdomon’a (Bakırköy) bağlayan Via Egnetia yolu bu topraklardan geçiyordu. Bizans döneminde ise Zeytinburnu bölgesinin Hebdomon’un uzantısı olduğu sanılmaktadır.
Daha ziyade bir gezinti ve dinlenme yeri olarak kullanılan bu bölge Çırpıcı Çayırı Ayazmasıyla daha 5. yüzyıldan itibaren İstanbul’un en gözde mesirelerinden biri haline gelmişti. Bu civarda bilinen en eski yapı Balıklı Ayazması yakınındaki Panayia Kilisesi idi. Ayrıca Bizans imparatoru I. Basileius (ölm. 886) tarafından Balıklı yöresinde 9. asırda “Piyi Sarayı” inşa ettirilmişti. Yine burada bulunan “Zoohodos Piyi Kilisesi” (Balıklı Rum Kilisesi) ise Meryem Anaya adanmıştı, çeşitli onarımlar ve yıkımlardan sonra 19. yüzyılda yeniden yapılmıştır.

15. yüzyılın ikinci yarısında, İstanbul’un Türkler tarafından fethini takip eden yıllarda bölgede bilinen en eski yerleşim Kazlıçeşme civarında olmuştur. Fetihten sonra Yedikule Hisarı’nı inşa ettiren Fatih Sultan Mehmed Han Kazlıçeşme’de tabakhaneler kurdurmuş ve yine onun yaptırdığı cami etrafında küçük bir yerleşim oluşmuştur, işte bu iskan civardaki bilinen en eski Türk iskanıdır.

Yine fethi izleyen yıllarda İstanbul’un Türkler’in eline geçmesiyle çok eskiden kentte yerleşmiş bulunan Rumlar arasında bir takım anlaşmazlıklar yaşanmış ve bu anlaşmazlıklar neticesinde “Kudüslü Papazlar” diye adlandırılan topluluk, Kazlıçeşme dolaylarına, bugün Zeytinburnu olarak bilinen burna yerleşmişti. Buraya yerleşen papazların kentte kalanlara göre daha dindar oldukları ve halkın, Hıristiyan inançlarını çiğnemelerine tahammül edemeyip o çağlarda bomboş olan bu topraklara yerleştikleri söylentileri günümüze kadar ulaşmıştır. Kudüslü Papazların burada yerleşmeleriyle bölgede gözle görülür bir canlanma olmuş, onların yetiştirdikleri tarım ürünleri, zeytin ve çeşitli yemişler ile Zeytinburnu şirin bir yöre haline gelmişti.

16. asrın başlarında yavaş yavaş sur dışına mescid ve tekkelerin yapılmasıyla bu topraklarda yeni yerleşim alanları oluşmaya başlamıştır. 16., 17. ve 18. asırlar Zeytinburnu’nun tarihi dokusunun (Türk-İslam) oluştuğu devirler olarak karşımıza çıkar. O çağlarda bu bölgeler (Marmara’dan Haliç’e kadar uzanan sur dışı bölgesi) yoğun iskan sahalarına uzaklığı nedeniyle İstanbul’daki derviş zümrelerin rağbet ettikleri yerler olmuştur. 19. yüzyılda Zeytinburnu ve çevresinin Yenikapı Mevlevihanesi’nin Mevlevilerinin faaliyet alanı olduğu anlaşılmaktadır.

20. yüzyılın başlarında, Cumhuriyetin ilan edildiği tarihlerde ise ilçenin bugünkü toprakları Bakırköy ilçesi sınırları içinde yer almaktaydı ve Kazlıçeşme, Maltepe ve Merkez Efendi haricindeki yerler bomboş denebilecek derecede tenhaydı. Yine bu yıllarda Bizans ve Osmanlı dönemlerinin gözde mesirelerinden olan Çırpıcı Çayırı hâlâ eski canlılığını koruyordu.

İstanbul Belediyesi imar Müdürlüğü’nün 1947 yılında yayımladığı “İstanbul Sanayi Bölgelerine Ait Talimatname” nin İstanbul’da sanayi bölgesi olarak ayrılan bölgeler arasına Zeytinburnu’nu da katması ilçenin kaderini değiştirir. Söz konusu kanunla beraber bölgede hızla sanayi tesisleri inşa edilmeye başlanır. Aynı tarihlerde Balkanlar’dan gelen göçmenler, 1950’lerden itibaren ülkenin çeşitli bölgelerinden İstanbul’a gelenler ve Menderes istimlakleri esnasında Aksaray ve civarında evleri yıkılan vatandaşlarla beraber Zeytinburnu topraklarına yerleşmeye başlamışlardı. Artık bu topraklar hızlı ve düzensiz yapılaşma sonucu mesire olma özelliğini kaybetmeye başlamıştı.